Post by zacomigerxe on Feb 20, 2022 11:19:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kod denar ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Po najnovejši posodobitvi vrstica prikazuje gorivo, rss na vrhu pa blokira moja sprednja kamera, prosim, popravite🙏🏼 Imam pixel 3XL
Grozno Po prenosu vedno piše, da ne morem prebrati manufesta ... Popravite igro, preden jo oglašujete
Čeprav je ta igra zelo zabavna, ji manjka resne pozornosti. Tam razvijalci ne bodo pomagali z ukradenimi računi, čeprav porabite denar. Razvijalci ne bodo poslušali, če so napake. (Na primer v februarju njihov urnik meni, da je v mesecu samo 28 dni. Časi izklopa ali blokade za elitne vojne ne delujejo in nikoli niso delovali. ) Brez datotek pomoči. Brez pojasnil. Discord je edini način za pridobivanje informacij, vendar se boste morali vedno pomikati, da boste našli svoj odgovor
Zaenkrat zelo zanimiva igra
Igra mi je zelo všeč, igram že več kot eno leto. Toda void wars so popolnoma agresivne in igra ne pomaga postaviti 1-dnevnega ščita, če ne želite igrati vojn, in na en dan izgubite 2 ali 3 mesece napredka. Nekateri ljudje imajo družino, želijo iti na žar, opraviti svoje stvari. Ste izgubili vse za obnovo, tudi če niste v vojni? Dobite 8h mehurčkov 3-krat na dan? To je pomanjkanje spoštovanja! Ni deaktivacije ali začasne zaustavitve računa, izgubite, če poskušate biti izven zanke
Trenutno 30 lvl z eno od 10 najboljših zavezništev v igri po vsem svetu. To je zagotovo zabavna igra! Svojo začetno oceno sem spremenil s 5 na 2 zvezdici zaradi nenehne potrebe po porabi denarja in resnega pomanjkanja povratnega udarca po tolikšni porabi! Vsak paket, ki je na voljo za nakup, bi vam moral dati veliko več! Še posebej, ko gre za častniške drobce in materiale za izdelavo opreme. Brez častnikov s 5 zvezdicami in roza ali oranžne opreme so vaši napadi neuporabni tudi z več kot 40 napadalci na en cilj.
Super
Ne morem se prijaviti v svojo igro, potem ko sem bil skoraj eno leto igranja odjavljen več kot 24 ur in na mojem koncu ni strežnika.
Všeč mi je igra. Vendar denar porabim v trgovini z igrami. Igra vam bo zaračunala dva do trikrat za vsak kupljen paket vsak dan, ko ga kupite. S tem problemom se borim že od januarja. Vedno znova sem jim pokazal dokaz. To zadnje gre naokoli, zdaj želijo točen čas vsakega nakupa od novembra 2019. Nihče nima točnega časa nakupov razen njih. Prosil sem jih, da mi samo dajo kredite v igri za previsoke stroške, še vedno ni pomoči. Mnogi tečejo naokoli, ni pomoči. Kupujem skoraj vsak dan. Všeč mi je igra. Vendar morajo popraviti svoj nakupovalni program v igri. Imam veliko prijateljev in vsi se ne srečujemo s to težavo. Če želi Camel Games boljši pregled, morajo odpraviti to težavo. Zapravljam denar, to ni problem. Zaračunano več kot enkrat na dan za nakupe se sešteje.
Age of Z Origins:Tower Defense Stratēģiskās spēles bir
Igram že nekaj več kot eno leto. Ko pomislim na količino porabljenega denarja in raven, na kateri sem. To je popolnoma smešno. Če radi zapravljate na tone denarja, je ta igra za vas. Bolje je plačati 50-60 $ za PC RPG igro s 100-kratno izkušnjo in igro. zunaj sem
Ne bo naložil igre. Kot kolo smrti.
Najboljša igra
Zabavna igra, ki jo je enostavno igrati
Če ne porabite veliko denarja za vse stvari, potrebne za napredovanje na nivojih, vas bodo tisti, ki to počnejo, izbrisali. Igra se začne zelo dobro in vam pokaže, kaj morate storiti. Upočasni se, ko se dvignete na raven, saj potrebujete več sredstev za premikanje navzgor. Igralci in zavezništva z močjo ohranjajo to moč tako, da napadajo šibkejše igralce in zavezništva, ki jim preprečujejo rast. Razvijalci bi morali poskrbeti, da se najvišja zavezništva spopadejo med seboj. Top 10 v nacionalni bitki!!
Age of Z Origins:Tower Defense Chiến thuật mcu
Precej dobro !!! Prosimo, olajšajte si privoščite, zakaj je 7000 točk za elitni prevoz n paket je drag, to je edina igra in dobra, vendar je predrag, zlasti dogodek kaosa, omg, drag je za samo nekaj darilnih ali zavezniških točk n njihove zasluge?
Igra je bila dobra. Imel sem vojne, prijatelji. Vendar je vse slabše, to bi morali popraviti: 1. Nehajte cenzurirati angleške besede. Skoraj nemogoče je komunicirati, ker prevajalec ne zna prevesti ****. 2. Napaka v načrtu Doomdays: Ruševine sem že raziskala, ubila pošast lv. 1, ali uporabljeno običajno/elitno zaposlovanje ... Ko pa je šlo za novo poglavje, sem jih vseeno moral ponoviti. 3. Napaka New Power: Včasih pri premikanju mest iz drugih narodov ni dogodka New Power. Idk zakaj?
Lepa igra
Zabavna igra, plačajte za zmago, to je igra kmetovanja virov, najboljši igralci imajo lahko več kot ducat računov in jih obdelujejo. To naj bi bila vojna igra, vendar greš v vojno in izgubiš bojno moč hitro, počasi, da si jo povrneš. Nikoli nimate dovolj sredstev za gradnjo vojakov in nadgradnjo, razen če porabite veliko denarja. Zaradi tega je zahtevno in kdor želi igrati igro, ki je preprosto, so dolgočasne. Dajem 4 zvezdice, ker se splača zmagati, potem pa je to odlična igra!
Zabavno ... a biti na vrhu je lahko drago
Pravkar sem začel igrati to in se počutim, kot da sem že odvisen, haha.
20 minut in še vedno "gradim mesto", saj sem se boril z zombiji ali branil svoje mesto približno 15 sekund od tega. Kot igra "tower defense" ne uspe.
To je dobra igra, ki povzroča odvisnost, toda tako kot večina drugih v tej kategoriji, ko dosežete določeno raven, je ££££, da poskusite slediti igralcem preostalega sveta... Mislim, resno, ali razvijalci res pričakujejo ljudje plačajo £1057+ za paket Commanders XP (lvl6) 😂 tudi ob njegovi omejeni časovno omejeni ceni 92£ tega ne bi nikoli plačal v milijon letih (to sem samo jaz, očitno bodo nekateri ljudje in to je dovolj pošteno ) hudiča, težko bi se ločil od ponudbe 82p za osnovni paket 😂
Odlična igra, a napredek je počasen
Do zdaj je to najboljši MMO, kar sem jih igral, zdaj ne zapravljam denarja za to igro in mi gre v redu, vendar so čakalne dobe malo dolge, vendar je v redu, kar mi ni všeč pri igri, je, da so dogodki določeni tako lahko zmagajo edini igralci, ki so bili v igri od njenega začetka, ali kosti, ki porabijo denar. Igram že 2 meseca in ne morem zmagati na nobenem dogodku, poskusil sem in preprosto ne morem tekmovati z zapravljavci ali dolgotrajniki. V večini dogodkov ali nič se moraš uvrstiti med prvih 100
Všeč mi je.. bolje bi bilo, če čakalne dobe ne bi bile tako dolge
Igra je zelo zasvoji, vedno vas ohranja aktivnega. Celotna postavitev in igranje sta lahko nekoliko presenetljiva in še vedno poskušam v celoti razumeti vidike, kot so deli vidika za več igralcev. Potisnili so me, da se pridružim skupini, vendar sem potem začutil, da nisem na dovolj visoki ravni, da bi bil resnično koristen. Še vedno se učim in se še vedno zabavam
To igro sem igral približno 8 mesecev. To je tipično plačilo za zmago!!! Sprva je super, ko pa vaše mesto pride na višjo raven, morate porabiti denar, da pridete kamor koli, ali imeti različne račune na kmetiji, samo da pridobite dovolj sredstev za gradnjo naslednje stavbe, ki jo nekateri lahko dobesedno zaslužijo na teden. Zato je potrebna poraba denarja za skrajšanje teh velikih časov gradnje, da ostanejo konkurenčni. Ne splača!
Poveljniško ime: zaupnik. za nadgradnjo je potrebno veliko in je včasih dolgotrajno. Enako velja za napade drugih ljudi na vaše mesto. To je mletje za obnovitev moči in virov, izgubljenih v bitki, in Bog ne daj, da vaša bolnišnica ni dovolj visoka, ker boste včasih po napadu izgubili na tisoče vojakov. Potem je treba ponovno zaposliti vojake še bolj težavno. Obstajajo pozitivne stvari, kot so nagrade za dokončanje nalog in izravnavanje zgradb, ubijanje zombijev. 4 zvezdice oz
Ni za (brezplačno igranje). igralci, ki ne plačajo, dobijo eno kladivo, ki ni dovolj, da odrastejo. Kdor plača, dobi dva kladiva, da raste hitreje. Zaradi tega je igra dolgočasna in se počasi razvija ter postanete plen drugih, ki plačujejo.
Zmanjšanje števila zvezdic. Z igro se je pojavila težava in ni mogoče stopiti v stik s podporo glede tega. Če pride do težave, bi moral igralec imeti možnost govoriti z nekom o težavi. Hej tehnična podpora, javi se na telefon! Dajte igralcu možnost, da se obrne na nekoga, kogar koli, o tem, kaj se dogaja
Dobra igra. Zdi se, da hitro pridobi moč
To je zabavno in ni zelo drago. Ni vse mikrotransakcija
Predrago ni za povprečne ljudi, ki jih ne moti, da bi nekaj porabili za igro, ki je vredna tega, vendar ta igra od vas zahteva, da kupite na vsakem dogodku, da prejmete nagrade, ki jih potrebujejo le, da jih imenujejo nakupi in končajo z njim.
Kako naj nadaljujem z igranjem na teh ravneh in zakaj se bo raven ustavila in bom več dni nadgrajeval
Odlična igra Odlična grafika
Všeč mi je igra, vendar je v zadnjem času nekaj narobe, kar izgine ... res je frustrirajuće ... prosim, rešite to težavo takoj ... vojna prihaja, ne more se to dogajati ves čas ... še posebej med dogodki ... .
To igram že nekaj let, ima dober bojni sistem in zanimive dogodke. Škoda, da razvoj iger nima storitve za stranke in omogoča množično prodajo virov in mest v vseh državah. Za tiste nekaj izmed nas, ki želijo igrati igro, kot je bila zasnovana, smo zapuščeni. V tej igri sem v dveh letih precej plačal in zdaj zaradi teh težav izgubljam zanimanje.
Modern Rickshaw Driving Games Стратегії pgd
Nekako zmedeno in zdi se, da se nekateri bolj zanimivi vidiki skrivajo za neumno ceno plačnega zidu
Nisem našel, kje bi utišal zvok in glasbo.
Grafika bi morala biti bolj jasna
Všeč mi je, da v resnici ne igram iger, vendar je to sprejetje in poleg tega je boljše, kot sem mislil, da bo.
Igra je neverjetna. Sem starejša ženska, stara 50 let in mi je všeč!! Toliko izzivov, stvari, s katerimi boste zaposleni, zavzeti, in če se povežete z odlično ekipo – igra še boljša! Spremembe, ki bi jih lahko videl in bi zagotovo pomagale, bi jih naredile večje. Ali pa naredite način, da se lahko razširite. Rdeče črke je skoraj nemogoče prebrati. 2. čakalno vrsto za nadgradnjo mestnih stvari naredite brezplačno. Naj bo tretji na voljo prek posebnega nečesa ali drugega!??! Hvala 😊
Age of Z Origins:Tower Defense სტრატეგია bnw
Ta igra mi sprva ni bila všeč, a čez nekaj časa mi je postala všeč, saj se zelo razlikuje od iger, ki sem jih igral prej. Vsak dan je treba narediti nekaj drugega, skupne bitke dogodka in naloge. S pravim zavezništvom in ljudmi ta igra postane vsakič razburljiva in drugačna. Naloži tudi več dejavnosti. Rekel bi celo, da je verjetno moja najljubša med mojimi spletnimi igrami trenutno in v zadnjih nekaj mesecih, odkar igram. Vendar pa je vedno prostor za izboljšanje.
Všeč mi je ta igra, vendar se v zadnjih 24 urah nisem mogel prijaviti. Zelo razočaranje. Bom spremenil oceno, ko bo rešeno. Zelo žalostno glede na vse, kar sem vložil v to igro