Post by zacomigerxe on Feb 20, 2022 11:28:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică puncte nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
Îmi place acest joc, dar unele lucruri pot deveni plictisitoare destul de repede. Tancurile sunt greu de țintit și obuzele zboară mult peste adversari. Și fizica suspensiei ar putea fi mai bună. Dar, pe partea bună, există multe rezervoare, personalizări interesante și dezvoltatori remarcabil de receptivi. Continuați să lucrați la asta, Superplus - acest joc are un potențial extrem! 🙂
Un joc foarte bun
Îmi place jocul, doar că de fiecare dată când merg înainte sau dacă sunt împușcat, mă forțează să fac un wheelie și atunci este greu să ies din el pentru că nu există nicio modalitate de a ținti și singurul mod în care îmi pot lovi inamicul este dacă Trag și sper doar că, vă rog, ușurează-te, astfel încât să nu te oblige să faci un wheelie
Foarte distractiv și nostalgic. Singura mea reclamație, echipamentul secundar are nevoie de statistici și de o explicație ceva mai bună a ceea ce fac (cel mult câte o propoziție). Cel puțin același stil ca și diferitele rezervoare. 5 stele 100% dacă se implementează așa ceva. Sincer, vreau să-i dau 5☆s acum. Pur și simplu nu pot, doar un lucru de principiu pentru mine.
Excelent, dar au nevoie de mai multă varietate de rachete într-un singur tanc
Hills of Steel Akcijske igre gzdt
Este un joc bun, dar dimond devin foarte greu la fiecare conectare, doar 1 sau mai multe înțeleg cum să cumpere ultimul rezervor
Hills of Steel Action suv
De fiecare dată strâng peste 2000 de monede. Cand cumpar orice articol sau skin nou care costa 1000 de monede, toate cele 2000 de monede dispar??
Așa că am o idee pentru un nou tanc legendar. Tancul are un mini pistol precum secerătorul Și fă-l mai mare! Așa că va arăta mai înfricoșător și m-am gândit că atacul secundar este un ferăstrău cu lanț în față care va cauza o reducere de 30% CP inamicului.
Este cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată, toate acestea sunt atât de grozave 👌 Mulțumim superplus pentru a face această piesă de cap.
Este foate fumos jocul.
este jocul perfect, numai că vreau o funcție în care să poți amesteca abilitățile diferitelor tancuri, să-ți faci propriile tale și să-l salvezi și să-l folosești pe câmpul de luptă. vă rugăm să adăugați caracteristica mea.
Cumpărasem atlasul și pielea stealth pentru el acum aproximativ 2 ani (cred) și acum nu am nimic din progresul meu sau atlasul meu. Sunt întristat de asta
Îmi place jocul, este greu, dar tancurile sunt unul dintre cele mai bune tancuri pe care le-am văzut în viața mea, poți adăuga KB-44
Cel mai bun joc din toate timpurile
В общем все хорошо у меня с работой и все хорошо с вами и с вами тоже приятно познакомиться и познакомиться с вами и вашим близким человеком и интересным и добрым вашим близким и близким вашим близким 🖕
Un joc general bun. Pana acum nu prea multe adaugari. Joc bun, de asemenea.
Hills of Steel Akcija ewp
Este un joc distractiv, dar unele tancuri sunt mult dezechilibrate. Seige este mult depășit, iar Dune este atât de slab încât este practic inutil.
Gameplay-ul este atât de drăguț și dulce și cam ca cel care a spus același lucru că trebuie să te întorci la lucru și a fost atât de încântat pentru tine și nu am o noapte bună dragostea mea. un timp frumos cu enzima si cealalta e tu esti putin mai mult decat orice la mijloc si inalt 🏫 instrumente muzicale in cateva saptamani si aveam de gand sa fac cu fetele si cu
Sky Combat: Avioes de Combate Ação vwdk
Am distrus tancurile inamicilor, dar durează prea mult timp pentru a curăța câmpul și gloanțele mele îl lovesc din nou și din nou, așa că gloanțele au devenit inutile...
Forte bun
distractiv, dar mișcarea este atât de greșită!! Am murit de atâtea ori pentru că am fost stricat în pământ. lucrurile sunt prea scumpe..
Un joc distractiv. Tancuri Atari pe roid-uri. Grafică plăcută și joc fără probleme.
NU TE DERAN SA PRIMI JOCUL!!!! Jocul este ok la inceput. După un timp, procesorul primește lasere care plutesc peste tine și zap. Nu văd cum asta are vreo legătură cu tancurile sau de ce nu le puteți viza separat de balansarea întregului vehicul. Ajunge la punctul în care este plătit să câștigi pentru upgrade-uri.
Joc mediocru, dar totuși distractiv. Afișajul înșelător mă face să dezinstalez jocul. Face să pară că ai câștigat cufere la o înfrângere, dar chiar nu ai făcut-o. Nu am nevoie de asemenea fum și oglinzi.
super mega tare este cel mai jmecher joc de azi pe bune Va place dati rate
Este un joc bun cerut
Îmi place acest joc, este super tare și super captivant, îl recomand cu căldură
Este un joc excelent, dar cred că pentru a se îmbunătăți trebuie să aibă mai multe drumuri spre modul pvp
Este uimitor, dar starea de spirit offline, cum ar fi aventura luată în timp, sunt atât de mult încât să fie scurt
ESTE CEL MAI FAIN JOC!
Tancurile cad foarte greu, vă rog să schimbați șansa🤕