Post by zacomigerxe on Feb 20, 2022 11:43:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Cheat code glitch keys ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Gunoi. Reclame la fiecare 30 de secunde acum în mijlocul jocurilor. Mi-a plăcut acest joc, deoarece puteam să joc fără internet în zonele cu servicii slabe. Dar acum trebuie conectat chiar dacă îți oferă „opțiunea” să continui fără recompense. S-a șters după ani de joc.
O tâmpenie
Lag
Du-te-n **** mea de joc ceilalți jucători nu îți lasă nimic și tu nu faci mai mare și e groaznic.
Puteti baga si un mod gratuit in care doar mananci la nesfarsit?
Îmi place jocul, este distractiv și distractiv, totuși îmi doresc să nu mi se arate o reclamă în mijlocul unei runde și după
Uhhh, acest joc nu este doar satisfăcător, dar este și super distractiv și sper să-l înțelegi, dar dacă nu-ți plac adăugările, atunci idk sunt destul de multe, acest joc este super satisfăcător pentru că câștigi foarte ușor și devii mai mare pe măsură ce mergi așa că boomerii ar trebui să ADORĂ ACEST JOC😘😩✌
Am primit acest joc din nou pentru că l-am avut cu ani în urmă, dar chiar a fost distrus de adăugiri. Nici măcar nu poți TERMINA o rundă fără adăugare, primești 2 adăugiri pe rundă. Un anunț apare la jumătatea rundei, iar celălalt după
Trebuie să urmăriți reclamele la mijlocul jocului pentru a crește nivelul. Acest joc era deja plictisitor și destul de prost fără ca reclamele să întrerupă jocul.
Distractiv, dar nu chiar multiplayer. ceilalți jucători sunt doar AI. puteți confirma acest lucru intrând în modul avion sau comutând aplicația pentru câteva minute în mijlocul unui meci. De asemenea, modul Battle Royal este greșit. Uneori, găurile inamice ies de pe hartă și nu le poți urmări. De asemenea, uneori obțineți atât dimensiunea 19, și așa punctele o gaură inamicului, și apoi vă blocați, pentru că nu vă puteți mânca unul pe altul. o soluție simplă pentru ultimul ar fi să folosiți puncte ca departajare atunci când ambele sunt la dimensiunea 19
DISTRACŢIE! Chiar imi place! Aceasta nu este mare lucru, dar aș dori să am instrucțiuni pentru a câștiga unele skin-uri. De genul „unul pentru gaură și gaură pentru unul” nu am idee ce să faci pentru asta. Îmi place acest joc, dar instalat pe noile mele telefoane și mi-am pierdut toate achizițiile! Se întâmplă cu un telefon mereu nou. (3 X) Poate fi ok din cauza noului link cu Amazon vom vedea. (A trebuit să o iau de la capăt pe noul meu telefon) 😒 am pierdut toate găurile plătite anterior, dar am păstrat adăugarea gratuită. ⭐ mici pentru a plăti pentru același lucru de mai mult de două ori. (Cu excepția adăugărilor)
Hole.io Arkaadmängud cjz
Adaugati mai multe moduri. Timp nelimitat sau 5 minute.
Mi-a plăcut foarte mult acest joc până când l-ai făcut să aibă reclame în fiecare minut
Foarte foarte foarte interesant joc în lume îmi place foarte mult. Este un joc offline, dar mai mult decât jocuri online
BUGAT
Dezvoltatorii au devenit prea lacomi. Jocul avea 1 anunț la fiecare cuplu de jocuri. Acum primești 3 reclame pe joc și chiar dacă plătești pentru a scăpa de reclame, ele tot întrerup jocul cu reclame opționale care îți facilitează câștigul. Într-adevăr, dacă scot anunțul de la pauză, aș da jocului 3 stele. Anunțul de la pauză doar strică experiența.
O tonă de reclame
47) Hole.io este un joc multiplayer distractiv în care trebuie să creați găuri în oraș și să le faceți din ce în ce mai mari, încorporând găurile celorlalți
Hole.io आर्केड गेम bgw
Îmi plăcea foarte mult acest joc, până când am trecut la un telefon nou, nu îmi permite să „restaurez achiziția”, toate reclamele fără anunțuri, iar skin-urile pe care le-am adunat au dispărut acum. S-a aruncat e-mailul la asistență și cred că acel e-mail a căzut într-una dintre găurile negre din acest joc, NU SE RETURNEAZĂ NICIODATĂ.😑
Acest joc este foarte distractiv și captivant. Mai ales este nevoie de strategie și uneori de noroc. Cred că modul în care câștigi skin-uri noi este în regulă, cred, dar dacă vrei să le cumperi, este puțin prea scump și scump, după părerea mea. Dar acest joc este foarte strategic dacă acesta este un cuvânt!!! Îi voi acorda 5 stele din cauza distracției și creativității♡ Dar și o altă problemă este că sunt doar 3 lumi. Mai multe opțiuni pentru lumi ar face acest joc mult mai distractiv. Dar acest joc este încă incredibil, sunt atât de dependent!!!
Hole.io Arkādes spēles yrr
Acesta este un joc misto. Trebuie să joci asta în viața ta. Acesta nu este multiplayer, dar dacă acesta este un joc multiplayer, acest joc ar putea fi mai mult
Tară. Dar as mai vrea niste updateuri Va rog mult🥺🥺🥺
Totul a fost grozav până când am observat că dușmanii mei erau operați de computer cu combinații computerizate de nume per joc. Dușmanii tăi sunt toți dificultăți diferite, unii fiind ușori, iar alții grei. Odată ce înțelegi ce să mănânci mai întâi și unde se află pe hartă, vei câștiga fiecare joc. Acesta NU este COOL DEVS... Dă-ne un MMO.
בלמים כושלים 2 – ריסוק רכב ארקייד dlhx
App Store (iOS / iPadOS)
Jocul creează dependență pentru că eu doar. Avea. La. Obține. 100% în solo. De asemenea, concurând împotriva altor jucători, cred sincer că sunt AI..... DAR..... Jocul rămâne în urmă. Când mănânci o grămadă deodată, durează aproximativ trei secunde pentru a contabiliza acele puncte. Dacă cronometrul expiră, nu ești acreditat pentru acel procent consumat.
E suupeer, doar ca poti sa joci 2 minute si dupa poti sa perzi
Dai furie
FFFFF
Omg e mișto rău dat merita 3 stele
Nu mâ mi place deloc
super mereu ma joc pe el 5 stelutee !
Am descărcat acest joc odată ce a trebuit să-l șterg, dar acum, revenind la el, sunt multe reclame pe care le amintesc și, în general, minimizează jocul
Îmi place jocul, dar urăsc jumătatea timpului cu reclamele că este atât de enervant 😒
Bravo bun joc este tare iaș ba 1000000 stele
Joc fals. Nimeni în joc nu este real! Dacă intri într-un joc și dezactivezi serviciul și wifi-ul, vei fi în continuare conectat (evident. Din cauza falsului lor) Ca și cum vrei să te joci cu oameni adevărați. Ghinion!
Nu nu nu