Post by zacomigerxe on Feb 20, 2022 11:46:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju münte ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Talking Ben the Dog בידור sci
Nii hea mäng. Ma laadisin selle mängu täna alla. Ma andsin 3 🌟 🌟 🌟 👍👌👌👍👍👍👍👍👌👌👌👌
Maksin täisversiooni eest ja nüüd näitab see reklaame ja saadab teatisi. Miski ei viitanud sellele, et ost oleks tehtud piiratud ajaks.
Vau😲😲 mäng on suurepärane ja mängust vaba
Sellel mängul pole mõtet, et ta sööb ühe eseme ja joob ühe eseme ning pole ka taset ja see pole kaasaegne nagu tomi ja Angela rääkimine ja ka tema karusnahk on väga veider ja tema hääl on veelgi hullem, ma vihkan seda rakendust absoluutselt ja esimese 5 mänguminuti jooksul kustutasin selle, nii et andsin sellele 1 tärni
Noh, ma mängisin seda mängu 5 aastat tagasi, 2 aastat enne seda, kui proovisin mängu "runing angela" ja see vanus on täpselt nagu Tom ja Angela ja ka ingver, see on põhimõtteliselt spioon nagu tere? Kas sa lased tõsiselt oma lapsel end lapsena istuda, mängides seda nagu tere? See on sõna otseses mõttes sama ettevõte, mis lapskiskjate mängud umbes samal ajal, tere?! Ärgake inimesed, see on spioon, veoauto ja lapskiskjate rakendus vannun, kui ma olin noorem, muidugi 5 aastat tagasi mulle meeldis see mäng
Nii et ma proovisin mängu ja võtsin selle lapselt, see on tõesti igav. Ta ei tee muud, kui sööb ja joob ning kui ta telefonile vastab, ütleb ta lihtsalt Ben. Ja kui vaatate tähelepanelikult, näete, et ta sõna otseses mõttes sööb ja joob õhku. Tema lusikal ega õunamahlapudelis pole midagi. Ma ei ole proovinud temaga tegelikult rääkida, vaatame, kuidas see läheb.
Mäng
Ma kardan seda mängu tõsiselt, sest 1.tema silmas on mees ja 2. Ta näeb kole välja ja on kõige jubedam kui kõik teised ma ei soovita seda mängu üldse😱😱
see on nii kohutav, kui ma selle avan, et see ei laadi enne, kui mulle meeldis, aga nüüd ei laadi Evan enam peale😧😞
Need on ühed jubedamad mängud.... Ära kunagi mängi ühtegi neist mängudest....MITTE KUNAGI! l Olen kuulnud nii palju kuulujutte inimeste kohta...ja see oli hirmus...see hirmutas mu venda nii uhm.... ära mängi selliseid mänge
See on mõeldud rohkematele lastele nagu 4 või 5, kuid suurepärane mäng
animatsiooni kvaliteet on halb
nyjk
hurraa kui hea mäng
اللعبه جميله جدا اريد اشكر صاحب اللعبه وانها مسليه جدا Mäng on väga ilus ma tahan tänada mängu omanik ja see on väga lihtne 게임 은 매우 아름답습니다. 나는 게임의 주인에게 감사하고 매우 쉽습니다.
1-5-aastastele lastele on see kõik ümaram, kuid üle 1-2-aastastel on aeg lõdvem.
Minu arvates oli see mäng väga lõbus ja põnev. Mulle meeldis, kui ta laboris oli ja katsetas... Aitäh Outfit7 selle imelise mängu eest!!!
Vabandust ma vihkan oma isa !!!!!
Selle hääl on imelik, sa saad ainult 2 tärni
Talking Ben the Dog Hiburan ful
Gunship Battle Total Warfare Strategie anz
koeramäng on maailma lemmikmäng andke mulle 500 acche acche mäng hai aur bahut acche mäng hai aur Billu mäng hai Billu pliiats koer räägib Ben top
See on äge! Või peaksin ütlema pawsome?
Täitsa hea mäng Eriti see osa kus saab kutsule helistada
Alati kui alustan uh tere Ben on väga naljakas kui talvehooajal siis ma mängin väga palju tingimused on head nagu ben on kauboi kung fu 😂 ta ründas ja ben on vedelikud on väga segavad värvid nagu koletis põrkab nagu superkangelane aga ma andsin ⭐⭐⭐ staarid, sest pole palju funktsioone, mis mulle ben meeldiks 6 aastat tagasi, ma mängin nii palju, kuid mitte praegu, mul on kurb benist rääkida ja mulle ei meeldi ben Mulle meeldib ben 1,1%, sest benil pole ühtegi funktsiooni, kui ma ben on tulevases vanas mängus, siis mulle meeldib, nii et aitäh!.
Lahe mäng ■□
Mängisin seda mängu, mul ei ole ruumi, seetõttu kustutan selle mängu. Nüüd pole mul Interneti-ühendust, seetõttu ei saa ma seda mängu installida. See on väga väga hea
mees, ma armastan seda mängu, paneb mind end nii energilisena tundma, et keegi teine ega ükski teine mäng ei tee mind õnnelikuks, kui mul on nii pikk kuum päev millegi mahla juures ja sa ütled sulle, et see mäng on parim, ära kunagi taha selle mängimist lõpetada. kui neil on kahekohaline number, kasutan selle allalaadimiseks, kui olin 5-aastane ja nüüd olen 8-aastane ja mul on ikka veel mälu, laps on unustanud mälu pärast seda, kui ütlesin teile, et see on nii lõbus, miski muu naljamaailmas pole parem kui see rangem tants tantsutants Fitnessist melust.
Ta pole sõber ta on sitakott
Ma armastan seda mängu, kuid nüüd, pärast mõnekuulist mängimist, muutus see igavaks, kuid mängin endiselt. aga see pole lihtsalt sama.
See mäng on nii hirmus!Kell oli kolm öösel, kui ma ei saanud mängu avada ja alguses oli kõik korras, aga siis ütles Ben: ma elan su voodi all ja söön su ära. Pärast seda kustutasin mängu ja pidin magama mu vanemad voodis 12 päeva. Nii et palun ärge kunagi saage seda mängu!!!!!
Talking Ben the Dog Zábava glc
see rakendus on lastele nii halb, et ärge jätke hüvasti seda mängu rakendus, mis luurab teid.
enam--vähem hea
Selle rakenduse reklaamid sisaldasid väikestele lastele sobimatut sisu. Näiteks oli sellel suupistevideorakenduse reklaam, mille reklaamis oli sobimatu video.
Outfit on parim ja mulle meeldivad eriti koerad, nii et ma liitun beniga... Võtsin 1 tärni, sest kui soovite seda nautida, peate selle kustutama ja installima kuude pärast, muidu hakkate sellest tüdima.
See rakendus on kahtlemata spioon...Ma tulin siia ainult hoiatama, et inimesed seda alla ei laadiks..Hoiatan - see võib teid jälitada ka üks kahtlane asi selle juures on see, et mäng on nii vaikne...Midagi ei lähe sisse..Kui tahad mikrofoni lubada, ära tee seda! See kuuleb teie vestlust
Igav..... just sain aru, tehke sellest nagu räägiks Angela, tom ja Hank